مطالب برگزیده

استفاده از تلگرام در ویندوز (به همراه لینک دانلود)

نحوه رمز گذاشتن برای تلگرام دسکتاپ

جلوگیری از دانلود خودکار تلگرام ویندوز

آموزش نصب V2rayng برای اندروید (به همراه لینک دانلود)

استفاده از Chatgpt در ویندوز بدون فیلتر شکن

درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات

درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات
آنچه در این مطلب می خوانید:

با توجه به سرعت محدود اینترنت ADSL مخابرات خیلی از کاربران به فکر اینترنت پرسرعت فیبر نوری مخابرات هستند. اما قبل از درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات باید با استفاده از روش هایی که در مطلب استعلام اینترنت فیبر نوری مخابرات گفتیم، مطمئن شوید که منطقه شما تحت پوشش اینترنت فیبر نوری مخابرات می باشد.

بعد از اینکه از پوشش فیبر نوری مخابرات برای موقعیت مکانی خود مطمئن شدید می توانید با روش هایی که در ادامه بیان می کنیم، درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات کنید.

انواع روش های درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات

در این مطلب سه روش مختلف برای درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات را معرفی می کنیم :

  • مراجعه حضوری به مرکز مخابرات منطقه خود یا نزدیکترین دفتر امور مشترکین
  • تماس تلفنی با 2020
  • بصورت آنلاین از طریق وب سایت مخابرات

درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات بصورت حضوری

برای درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات بصورت حضوری باید به مرکز مخابراتی منطقه خود مراجعه کنید و درخواست اینترنت فیبر نوری برای منزل یا محیط کاری خود را ثبت کنید. همچنین می توانید به نزدیکترین دفتر امور مشترکین در منطقه خود مراجعه کنید و ثبت درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات را انجام دهید.

درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات از طریق 2020

اگر دوست ندارید درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات را بصورت حضوری انجام دهید می توانید با تماس تلفنی با شماره 2020 این کار را انجام دهید. برای درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات بصورت تلفنی بعد از شماره گیری 2020 و برقراری ارتباط جهت خرید سرویس اینترنت عدد 1 را وارد کنید و سپس برای ارتباط با واحد فروش عدد 2 را وارد کنید. بعد از ارتباط با کارشناس فروش می توانید در خواست خود برای سرویس اینترنت فیبرنوری را اعلام کنید تا درخواست شما را ثبت کند.

درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات بصورت آنلاین

برای درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات بصورت آنلاین می توانید از وب سایت مخابرات استفاده کنید و از طریق صفحه ثبت نام سرویس اینترنت ، ثبت درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات را انجام دهید. در صفحه ثبت نام سرویس اینترنت و در قسمت ثبت درخواست سرویس اینترنت ابتدا از منوی کشویی نوع سرویس ، سرویس اینترنت تانوما را انتخاب کنید.

بعد از انتخاب تانوما از قسمت “نوع سرویس” ، تمام اطلاعات خواسته شده در صفحه را در کادرهای مربوطه وارد کنید. استان و شهر مورد تقاضا، اطلاعات شناسنامه ای، آدرس موقعیت مکانی که سرویس اینترنت فیبر نوری برای آنجا می خواهید به همراه شماره تلفن ثابت فعال در آنجا و شماره همراه خود را وارد کنید و در نهایت کادر مربوط به کد امنیتی را نیز کامل کرده و بر روی دکمه ثبت درخواست کلیک کنید.

درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات بصورت آنلاین

بعد از کلیک بر روی دکمه “ثبت درخواست” ، درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات برای شما ثبت می شود و یک کد پیگیری به شما نمایش داده می شود که باید آن را در جایی ذخیره و نگهداری کنید تا بعدا با استفاده از آن کد بتوانید درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات خود را در همین صفحه پیگیری کنید.

کد پیگیری ثبت درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات

پیگیری درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات

برای پیگیری ثبت درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات خود می توانید از طریق همان صفحه ثبت نام سرویس اینترنت در سایت مخابرات به آدرس www.tci.ir/internet ، در قسمت پیگیری درخواست سرویس اینترنت ، کد پیگیری که در هنگام ثبت نام سرویس اینترنت فیبر نوری مخابرات دریافت کردید را در کادر مربوطه وارد کنید و بر روی دکمه search کلیک کنید تا ببینید درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات شما در چه مرحله ای می باشد و نتیجه آن را پیگیری کنید.

پیگیری ثبت درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات

مدارک لازم برای درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات

برای این که بخواهید درخواست دریافت اینترنت فیبر نوری را ثبت کنید نیازی به ارائه مدرک خاصی ندارید. همان‌طور که در بالا اشاره کردیم در روش درخواست فیبر نوری مخابرات بصورت آنلاین شما فقط نیازمند وارد کردن اطلاعات شناسنامه ای و آدرس محل مورد نظر خود به همراه شماره تلفن ثابت محل مورد نظر و شماره تماس خود می باشید. بعد از ثبت درخواست خود می توانید درخواست خود را پیگیری کنید.

هزینه راه اندازی سرویس فیبر نوری مخابرات

برای درخواست اینترنت فیبر نوری مخابرات باید سه هزینه شامل هزینه خرید سرویس تانوما، هزینه خرید مودم فیبر نوری و هزینه کابل کشی فیبر نوری را پرداخت کنید. در صورتی که منطقه شما تحت پوشش فیبر نوری باشد ماموران شرکت مخابرات برای تعویض کابل‌های مسی تلفن با فیبر نوری، در محل مورد نظر شما حاضر شده و عملیات تعویض کابل‌ها را انجام می‌دهند. بدین ترتیب بستر مناسب برای استفاده از اینترنت پرسرعت فیبر نوری فراهم می‌شود.

اما برای استفاده از اینترنت فیبر نوری مخابرات باید زیرساخت و بستر لازم برای این سرویس ایجاد شود. این بسترسازی چند مرحله مختلف دارد. اولین مرحله برای بسترسازی، نصب یک باکس ATA یا FAT در بیرون ساختمان یا داخل پارکینگ ساختمان است که می‌خواهید در آن از سرویس فیبر نوری استفاده کنید.

بستر سرویس فیبر نوری مخابرات
جعبه FAT فیبر نوری مخابرات

پس از این که بسترسازی انجام و این باکس نصب شد، باید کابل‌کشی انجام شود. کابل فیبر نوری باید از محل باکس FAT تا داخل واحد شما کشیده شود. با توجه به اینکه چه میزان کابل برای کابل‌کشی لازم می باشد، هزینه کابل متفاوت خواهد بود. بنابراین، برای برآورد هزینه کابل‌کشی باید متراژ مورد نیاز را بدانید و برآورد هزینه کنید.

مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران رقم‌هایی را برای فیبرکشی اعلام کرده است: «هزینه اولیه که شامل فیبرکشی می شود، حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان برای مشترک است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *